Details

In november 2018 kwamen The New Romanian Choir uit Roemenië en The International Symphony  Orchestra uit Oekraïne naar Nederland voor een concertreeks. In totaal 150 personen uit twee landen, die in totaal 15 voorstellingen hebben gegeven op 11 locaties, verspreid door heel Nederland. Orrean mocht de productie voorafgaand aan de concerten verzorgen, en deed ook de productiebegeleiding ter plaatse.

Realisatie

Voorafgaand aan de concertreeks heeft Orrean alle organisatorische zaken geregeld met de locaties en andere betrokkenen.
Tijdens de concertreeks zelf was Orrean iedere dag vroeg op de locatie, om te zorgen dat kleedkamers en podium klaarstonden zoals besproken was. Daarna coördineerde zij de catering, aanvangstijden en communicatie tussen koor en orkest. Dat laatste was soms nog wel een uitdaging, met twee verschillende culturen en talen. Tijdens een aantal concerten werden we ook vergezeld door leden van het 501st Dutch Garrison: niet van echt te onderscheiden actiefiguren uit de Star Wars films. Ook de begeleiding van dit gezelschap werd door Orrean gedaan. 

 

Resultaat

15 fantastische concerten voor veelal uitverkochte zalen! De kwaliteit van dit gezelschap is waanzinnig hoog, waardoor de bezoekers ontroerd en geroerd de zaal verlieten. In 2019 kwam er een reprise van deze uitvoering. Ook deze heeft Orrean mogen produceren en begeleiden.