Details

Op 20 december 2016 kwam De Tsjechische Kamerfilharmonie & koor uit Praag voor een uniek kerstconcert naar Nederland. Samen met diverse solisten brachten zij een 2,5 uur durend concert met de mooiste kerstliederen in het Concertgebouw Amsterdam. De tickets voor deze voorstelling werden via diverse kanalen verkocht. Orrean kreeg de opdracht om de verzending en placering van deze tickets in goede banen te leiden en te monitoren, en tijdens het concert zelf de productie te begeleiden.

Realisatie

Orrean heeft het contact onderhouden met de diverse ticketsites en locaties. Daarbij moest gelet worden op actuele beschikbaarheid, zaalindeling, speciale plaatsverzoeken en tijdige verzending van alle tickets. Tijdens de productie zelf was Orrean verantwoordelijk voor de begeleiding van de dirigent en solisten, en het bemannen van de informatiebalie voor bezoekers bij het Concertgebouw.

Resultaat

Een tot de laatste stoel gevulde zaal, al een paar weken voor de uiteindelijke voorstelling uitverkocht. Ondanks de af en toe lastige taalbarrière hebben we een zeer prettige samenwerking gehad met het muziekgezelschap. Klein leed bij de informatiebalie (tickets kwijt) kon snel opgelost worden.