Details

In maart 2020 viel mijn zakelijke wereld even in duigen. Geen evenementen meer, horeca dicht, geen groepen mensen meer bij elkaar… alles waar ik normaal voor sta kon ineens niet meer. 

Even uithuilen, en weer door. Want stilstand is achteruitgang, en met twee handen en een hoofd kun je ook een heleboel andere dingen doen. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Realisatie

Mijn boekhouder zat met zijn handen in het haar: door Corona had hij geen stagiaires meer, en het werk bleef zich maar opstapelen. Van april 2020 tot juli 2021 heb ik hem kunnen ondersteunen met het inboeken van diverse administraties en het maken en indienen van BTW-aangiftes van diverse klanten. 

Van september 2020 t/m oktober 2021 heb ik mij daarnaast in kunnen zetten bij de GGD Gelderland-Midden als Senior Admin Medewerker bij het Bron- en Contactonderzoek. 

Sinds mei 2021 ben ik daarnaast de office manager geworden van een lokale fotograaf. Ik houd haar agenda bij, maak afspraken met opdrachtgevers, maak offertes en facturen, doe de hele boekhouding… eigenlijk alles wat geregeld moet worden. Toevallig nét waar ik goed in ben!

Resultaat

Ondanks dat de aanleiding écht niet leuk was, heb ik ook enorm genoten van de hele Corona-periode: ik heb zó veel nieuwe vaardigheden geleerd en nieuwe mensen leren kennen! Deze vaardigheden neem ik weer mee in het organisatiewerk dat er hopelijk snel weer aankomt!