Details

Ruim een jaar voor het huwelijk werd Orrean gevraagd om te helpen bij de voorbereidingen en ceremoniemeester te zijn. Een enorme eer natuurlijk. Het bruidspaar wenste een huwelijksdag ‘met alles er op en er aan’, het moest echt een feest worden!

Realisatie

Orrean heeft het bruidspaar kunnen begeleiden in het realiseren van hun droomfeest. Overdag werd er in de tuin van één van de ouders een receptie gehouden. Orrean heeft de aankleding van de tuin verzorgd, toeleveranciers en gasten ontvangen, contact gehouden met de fotograaf en videograaf en het tijdverloop bewaakt.

De ceremonie en het feest waren ‘s avonds in een zalencentrum. Van te voren heeft Orrean geholpen met het maken van alle afspraken met de locatie. Op de dag zelf heeft Orrean ook op deze locatie alle derde partijen (DJ, trouwambtenaar, fotograaf, videograaf) ontvangen, het tijdschema bewaakt, contacten met de locatie/catering onderhouden en het welkomstwoord verricht tijdens de ceremonie. Na afloop van het feest hoorde het opruimen er ook bij, en zorgde Orrean er voor dat het bruidspaar in alle rust naar huis kon gaan. 

Resultaat

Soms is het jammer dat je in principe maar één keer trouwt, want dit feest zouden we graag nog een paar keer over doen!