Details

In november 2017 kwamen The New Romanian Choir uit Roemenië en The International Symphony  Orchestra uit Oekraïne naar Nederland voor een concertreeks. In totaal 150 personen uit twee landen, die in totaal 10 voorstellingen hebben gegeven door heel Nederland. Orrean mocht de productie ter plaatse begeleiden.

Realisatie

Voordat de concertreeks begon heeft Orrean de ticketverkoop gecoördineerd. 
Tijdens de concertreeks zelf was Orrean iedere dag vroeg op de locatie, om te zorgen dat kleedkamers en podium klaarstonden zoals besproken was. Daarna coordineerde zij de catering, aanvangstijden en communicatie tussen koor en orkest. Dat laatste was soms nog wel een uitdaging, met twee verschillende culturen en talen. 
Één extra uitdaging in het Concertgebouw: op één avond werden er filmopnames gemaakt, welke gebruikt gaan worden voor een televisie-uitzending. 

Resultaat

De 10 concerten zijn zonder problemen verlopen, mede te danken door de ijzeren discipline van de orkest- en koorleden en de solisten en dirigent. Vele bezoekers hebben een prachtige avond gehad: zodra het ‘O Fortuna’ begint blijf je kippenvel krijgen, zelfs na 10 avonden!
De opgenomen camerabeelden zijn prachtig geworden, en zullen in 2018 op televisie te zien zijn.