Details

Vanwege het behalen van haar diploma wilde onze opdrachtgeefster een buitenfeest geven in haar eigen tuin. Zij heeft Orrean gevraagd om hierbij te helpen. De wens was een ‘Italiaans-aandoende setting’ met lange tafels, gezelligheid en lekker eten. De opdrachtgeefster is zelf vegetarisch, en wilde daarom ook een nadruk hierop, om de andere gasten ook te laten zien dat vegetarisch eten ontzettend lekker kan zijn. 

Realisatie

Samen met onze vaste chef hebben we deze avond van te voren doorgesproken met de opdrachtgeefster en haar familie. Uiteindelijk is er gekozen voor een vegetarische carpaccio als voorgerecht, een (grotendeels vegetarische) barbecue als hoofdgerecht, en een toetjesbuffet als dessert. De opdrachtgever heeft zelf het toetjesbuffet gemaakt (bakken is haar hobby), de rest van het eten is door Orrean en haar vaste chef verzorgd.

Omdat de weersvoorspellingen niet al te best waren heeft Orrean de dag van te voren een grote tent laten opzetten, zodat de regen ons in ieder geval niet in de weg zou zitten. 

Resultaat

De verwachte regen bleef gelukkig uit, maar de tent bracht wel een mooie intieme sfeer, en hield ook de kou die ‘s avonds inviel buiten. We hebben hele lieve reacties mogen ontvangen van de gasten en de opdrachtgeefster. De vegetarische barbecue viel erg in de smaak: we moesten zelfs ons geheime recept van de gevulde portobello’s met spinazie-risotto inleveren…