Details

Keurslagerij De Haas had een opdracht aangenomen voor een groot diner voor een lokale tennisvereniging: een 5-gangen diner in winterse sferen, live-cooking, voor 100 personen. Voor de uitvoering van deze opdracht is Orrean gevraagd om te helpen in de voorbereiding van dit project, en om de avond zelf ter plekke de coördinatie op zich te nemen.

Realisatie

Orrean heeft in het voortraject meegedacht over de receptuur, calculaties gemaakt van de benodigde ingrediënten en andere benodigdheden, overleg gehad met de opdrachtgever en tennisvereniging en tijdschema’s gemaakt. Op de dag van de productie zelf heeft Orrean geholpen met het in gereedheid maken van de locatie, afgestemd tussen vrijwilligers van de vereniging en personeel van Keurslagerij de Haas, en geholpen met het bereiden van alle gangen en het opmaken van de borden.

Resultaat

Een uitdagende opdracht: nog niet eerder had de opdrachtgever zo’n grote partij aangenomen. Daarnaast zat het weer niet mee: de tijdelijke keuken stond in een tent, en in jaren was het niet zo koud geweest. Ondanks die uitdagingen is het door de fijne samenwerking tussen alle partijen een prachtige avond geworden. Op het einde van de avond werd het keukenteam de feestzaal in geroepen en mochten we een groot applaus in ontvangst nemen.